Pregled in priprava vozila na zimsko/letne razmere. Pregled in priprava na zimo.

Priprava na zimske razmereKo se pričnejo temperature počasi spuščati, ter dnevi postajajo zmeraj krajši se poslabšajo tudi vozne razmere obenem pa je vaše vozilo na najtežji preizkušnji. Zato je potrebno pred pričetkom zime preveriti in odpraviti morebitne napake ter okvare na vašem vozilu. S pregledom in pripravo vašega vozila na zimo poskrbimo, da se boste tudi v najslabših pogojih vozili brez skrbi!

S pomočjo najnovejše opreme bomo ugotovili stanje vozila, brezhibnost posameznih delov in nepravilnosti hitro ter profesionalno odpravili. Pregled vključuje preverjanje delovanja in stanja svetlobnih teles, hupe, naprave za čiščenje stekel, metlic brisalcev, vetrobranskega stekla, hladilnega sistema, akumulatorja, jermenov, zavornega in izpušnega sistema, pnevmatik, ravni motornega olja ter stanje karoserije in laka.

Za vas bomo preverili tudi primernost vseh tekočin na nizke temperature, saj vam tekočine neodporne na mraz lahko povzročijo kopico težav, v najslabšem primeru pa lahko vozilo odpove.